Hej Verden!

Hej Verden!

Hej verden!

Foreslår Bloggers Delight at jeg siger. Og det kan jeg da godt sige. Hej hele verden og alle dem der vil læse med. Jeg er blevet foreslået mange gange at starte med at blogge. Jeg ved ikke altid hvorfor.. Jeg har altid noget på hjertet, en masse tanker i hovedet og en holdning til tingene – måske derfor. Jeg er også blevet anbefalet at blogge af flere undervisere, med henblik på at holde mine skriverier i gang. Nu har jeg været på barsel on/off i 3 år og skal til at begynde i skole her til februar, så nu virkede det bare rigtigt oplagt at begynde. Ikke mindst fordi jeg føler jeg har mere på hjerte nu end nogensinde før!

Hurtigt om mig:

Jeg hedder Patricia Maj Pehrson og er 25 år. Jeg er gift med Daniel og sammen har vi Noah på snart 2,5 og Ava der lige er fyldt 1 år.

Vi bor i Randers hvor Daniel er tidligere ambulanceredder. Til februar begynder vi begge to på handelsøkonomuddannelsen her i byen – mere om det en anden dag – hvor jeg gerne skulle ende ud som indkøber et helt særligt sted.

Daniel og jeg har været sammen i lidt over 4 år og på de 4 år er der sket helt ufatteligt meget. Og meget af det kan jeg mærke jeg har brug for at være mere åben omkring nu.

Så velkommen indenfor til en verden fuld af ærlige, undrende, spørgende, skøre tanker hjemme hos (familien) Maj!

img_20170105_175140_396 img_20160814_195349

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!